top of page

Blog

Жълт цвят в акция и повече

Досега може би съм използвала стотици чифта маратонки, баскетболни кецове, обувки, сандали... Всеки чифт със своята история! 

Каква е историята на този чифт маратонки?

Споделям с вас защото за мен са много ценни и специални. Толкова, че ми е трудно да се разделя с тях. 

Защо тази привързаност? Питам се и разучавам...

Обръщам се назад във времето. Поглеждам, "гмуркам се" смело и усещам с  цялото си същество защо:)

Когато през 2013 движението ми беше доста трудно- от ходене, изкачване и слизане по стълби, до извършване на всекидневни домашни дейности, не се замислях и за бягане. В деня, когато тези Адидаски станаха мои бях с най-добрата ми приятелка. И двете си избрахме цветни маратонки и веднага си обухме. Закрачихме вкрак хванати за ръце и с усмивки налице. Упора и баланс усещах. 💙

Превъртам лентата- MindBodyOne ми стана начин на живот, сприятелих се с МС, Моята Сила ми помогна да бъда това, което съм сега, движението ми е зареждаща сила, чувствам се по-добре от всякога и имам намерение да споделям от енергията на деня си за да бъда от полза на тези в нужда.

Колкото и да изглежда абсурдно, тези маратонки са важен фактор за написаното по-горе. С тях проходих смело и с тях се научих да тичам координирано отново. С тях участвах на първия си маратон. Били са на три континента и са били в движение в много държави! С тях съм тичала и в студ и жега, и в дъжд и сняг!

Сигурно се питате защо споделям всичко това! 

За да подчертая важността не само на всичко, което сме и всичко, което притежаваме, но и на всичко, което използваме и начина, по който го използуваме. Пак докосвам осъзнатостта ни. Всичко е с цвят и ние виждаме и усещаме вибрациите на всяка частица, нали!?

Нека се насладим и бъдем благодарни...

Аз съм!

Лесно ми е да кажа благодаря от 💛!

Благодаря за подкрепата, за удобството, за жълтия цвят на тези специални маратонки. 

Закачам тези жълти Адидаски и съм готова да ги заменя с нови, които да ме отведат в други посоки и ми помогнат да бъда по-добра!

Споделено от 💛

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page