top of page

Blog

За Работилницата Съзнание и тяло в едно

Здравейте Прекрасни,

Пиша за всички вас, които се интересувате от положителна промяна, как се случва и какво може да направите за да се случи😊

Когато аз самата тръгнах по пътя към промяната- тази промяна, която ме тласна да бъда това, което съм днес, бях сигурна, че правя всичко с истинското намерение да разбера себе си.

Може да звучи познато, може и не, може да звучи като клише... Както и да ви звучи е абсолютно нормално, защото е пречупено през вашата собствена призма на разбиране😊

Днес ми се иска да ви разкажа как се роди Работилницата Съзнание и тяло в едно!

Както вече писах моето пътешествие към положителната промяна ме тласна да разбера себе си. Когато дадох шанс на съзнанието си да разбере езика на тялото ми усетих, че правя нещо тривиално за себе си!

Поставих се на първо място и започнах да пренареждам пъзела на живота си.

Стъпка по стъпка, парченце по парченче картината се появи и не само това- аз разбрах, че я сътворявам с всяка моя мисъл, избор и действие. Всичко се случи тогава, когато заживях с един допълнителен товар(тогава го приемах така)- диагнозата МС. В момента когато усетих, че аз съм единствения човек, който има идея накъде да поеме и най-вече единствения, който носи отговорност за това как се чувствам, МС се превърна в Моята Сила.

И всичко се оцвети ярко и ясно...

Пътят ми се освети и усетих полъха на свеж въздух. Започнах да дишам за да живея. Започнах да живея в момента и се наслаждавам на всяка секунда. Откривах нови хоризонти и най-вече аз разбирах какво се случва с мен и в мен.

Реших, че ако споделя историята си повече хора ще изпитат възможността да сътворяват красота отвътре навън и бъдат уверени, че потенциалът им е безграничен. 

Гледайки отвисоко на живота аз успях да пренаредя моя!  Отвисоко на живота- така и нарекох историята си!

Следващата стъпка беше да споделя какво правя, как го правя, как мисля, как се храня, как захранвам съзнанието и тялото си за да случвам деня си. Сътворих наръчник за положителна промяна отвътре навън.

Съзнание и тяло в едно!

Така нарекох моя начин на живот! Може да го вземете тук!

Следващата стъпка беше да покажа нагледно и изкажа на живо Съзнание и тяло в едно! Тогава се роди Работилницата Съзнание и тяло в едно, която е не само с образователна цел, но и с чистото намерение да даде отговори на тези от вас, които търсят положителна промяна. Промяна отвътре навън!

Провежда се всяка трета събота и неделя от месеца- засега в Бургас и в София. Зная, че има хора, които желаят да работят над съзнанието и тялото си и биха го направили ако работилницата се провежда и в други градове. Затова и правя усилие да случвам тези неща✌🏻🤸🏼‍♀️🏃🏽‍♀️ и тук е нужно да подчертая, че това е съвместно усилие. 

Съкровеното ми желание е да бъда полезна и помогна на тези в нужда! А вие- тези, които сте в нужда готови ли сте да се отдадете на истинска работа отвътре навън. Без тази отдаденост нещата само остават хипотетични. Реални стават чрез действие! Заявяване на участие е недостатъчно да се завърти колелото на положителната промяна. Действието е рова, което води до нея! Бъдете сигурни какво приоритизирате и  какви са ви съкровените желания. Готови ли сте да отдадете от времето си за това, което истински желаете? Бъдете честни и прями. Към себе си първо!

Бъдете осъзнати. Направете съзнателен избор и действайте!

Имайте предвид, че лоялността и коректността към това, което желаете са същите, които проявявате към себе си. И точно тази лоялност и коректност разделят успяващите от другите!

Бъдете постоянни вярващи във възможностите си.

В работилницата споделям „Свободата на движение“- това е моята практика на единение на съзнание и тяло.

Този клас включва в себе си всичко от съзнателно дишане до разтягане и движение в унисон с момента и емоцията. Тази практика е нещо, което извира отвътре, прочиства и зарежда съзнанието и тялото и най-вече центрира като ги обединява в едно! Споделям чиста и добра храна за съзнание и тяло! Говоря за храната, правя показно и се случва отворена дискусия, която дава отговори на въпроси за: баланса, с какво да се храним, защо,

 мотивацията, как да се организираме в кухнята? Работилницата дава възможност да започнем заедно! Дава нужните стъпки да завъртим “колелото на промяната” да бъдем Съзнание и тяло в едно! Как да си приготвим чиста и добра храна за съзнание и тяло. За да осигурите и запазите място за работилницата -в събота- в Бургас и неделя-в София е нужно да: 1. Направите заявка за участие:) На място или в магазина на MindBodyOne1.com 2. Заплатите сумата за участие (20лв на ден) на място или на страницата mindbodyone1.com 3. Получавате желаният цвят гривна Съзнание и тяло в едно която е вашият билет за работилницата.

⭐️За да осигурите участието си и гарантирате възможността Работилницата да се случи е нужно предварително да заявите участие и заплатите сумата за участие.⭐️

Нека случваме нещата с лекота!

Нека сътворяваме красота отвътре навън!

Знайте, че всичко започва само с една стъпка!

Изберете своята💙

​ 


Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page