top of page

Blog

За месец юли и повече...

Здравейте Прекрасни! Юли месец за мен винаги е бил малко по-специален от останалите в календара ни😊! Защо ли?! Ами годината е преполовена, лятото е в разгара си, ваканционен период е, може да се плува в нашето Черно море, на нашия пазар може да се намерят български праскови, които са ми любим плод и също така мама.ме е родила през този месец!

Последното е факта, който най- много ценя! Ще ви кажа и защо:) Ценя живота, който е дар, и който се случва на много нива. Нашият живот е моята платформa да творя- да усещам, да изследвам, да научавам, да творя в крачка, да създавам, да споделям, да бъда това, което съм, да се развивам! Забележете, всички глаголи по-горе са в единствено число, платформата е моята, а животът е Наш! Не, не е грешка! Така е! Ние всички сме едно семейство- живеем на Нашата Планета Земя, споделяме въздух и пространство, споделяме чувства, комуникираме, творим, имаме възможност да си помагаме, имаме възможност да се разбираме.... Да, различни сме. Уникални сме. Възможно е да не се познаваме на едно ниво, но е възможно да се опознаем! Възможно е да се запознаем! Възможно е да си партнираме! Съществуват начини и комбинации, от които ние избираме! Да, винаги имаме избор! Съзнателният личен избор е винаги наш. Притежаваме го! А дали го правим и използваме е друг въпрос, който можем да си зададем! Притежаваме също така и момента-сегашния, в който сме всички ние-духом, телом... Съзнание и тяло в едно! 

Пиша за месец юли, а вече сме август😊 И това не е грешка! Това е силата на сегашния момент-може да рефлектирш над минали моменти и времена, може да мечтаеш и плануваш, може да пътуваш чрез съзнанието си и се разбереш! Може да комуникираш с всичко и всекиго! Комуникацията е умение, което заслужава внимание! От това ни умение зависят много неща! Помислете само кои са те?! Запишете ги! Хайде, сега погледнете в огледалото! Какво виждате! Това сте вие! Това е, човекът, в чиито тяло и съзнание е силата да бъде това, което желае да бъде от 💜 

Наръчникът за положителна промяна отвътре навън Съзнание и тяло в едно може да поръчате тук , 

в книжарниците  Хеликон, 

в магазин Знахария на Ул Калоян 15 гр. Бургас, в център Амрита на Ул. Гладстон 145 гр. Бургас

Бъдете това, което сте!

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page