top of page

Blog

Приятелско напомняне от сърце!

Чувствам, че е нужно да напомня!💙💜 Много хора се лекуват! Лекуват се от симптомите на МС! С диета, с йога, с по-добър начин на живот! Обнадеждени са, защото наистина МС се лекува! Точно тази надежда ги подтиква към започването на нещо ново! Но те търсят лек и очакват, че намирайки го ще бъдат изцелени! Може би... На какво мнение съм аз?! МС се лекува със съзнание и действия. Универсалност няма. Има уникалност. Колкото повече търсиш лек и начин да излекуваш симптомите си, толкова повече ще се спъваш! Разберете се, отворете душите си и се гмурнете в миналото си- в съществуването си досега. Стъпка по стъпка с вяра и смирение ще успеете да видите що сте сторили! Да, вие самите, с вашето мислене и вашите действия, с вашите чувства и с вашето его! Симптомите са езика на тялото ви. Плачещо за внимание и обич! Благодарете му, че комуникира с вас! То ви говори, защото ви обича и му се иска да работи на пълни обороти, да се радва и покорява всичко, което желаете! Седнете и се разберете! 

Говорете! 

Сънувайте! 

Мечтайте! 

Диетата и движението са част от това, което може да направите. Само част.... Другата част е мисълта ви и миналото! Бъдете смели и влезте надълбоко!

Страхове... Емоции.... Думи.... Те са само това! Оставили са утайки, защото не са били разбрани... Вземете ги. Докоснете ги. Свършили ли са си работата? 

Явно. 

Благодарете им. Имате ли нужда от тях? Преценете. Вършат ли ви работа още? Бъдете честни. Готови ли сте да се разделите с тях? Пуснете ги. Олеква ви, нали?! Дишайте дълбоко! Позволете на сълзите да се отронят! Позволете на усмивката да грейне! Вие сте енергия! Светлина! Огрявайте с любовта си! Прегърнете се! Целунете се!💙💜 

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page