top of page

Blog

Изкуството да бъдем

Здравейте Прекрасни!

Да бъдем- това е изкуство! Може би звучи клише, нали?!

Нека изследваме как сме и какво сме... Изобщо, нека се отпуснем и спокойно усетим себе си! Да бъдем е ценно, а да бъдем себе си безценно!

Това е моята теория и максима, която следвам в живота. Всяка сутрин отварям очи изпълнена с благодарност, че имам възможност да творя. Всеки момент говори, а аз се вслушвам, всяка мисъл ме води, а аз следвам, всяко действие ми показва, а аз усещам, всяка случка ме учи, а аз вярвам. Вярата е основата, на която съм стъпила. Отворила съм сърцето си и действам от там. Открита съм. Да бъдеш себе си е добър начин да се опознаеш. А искаш ли? Това е въпроса.

Може би си казвате: "Аз познавам себе си достатъчно! Какво повече ми е нужно!?"

Фактът, че сте уверени е много хубав знак! Знак, че имате много потенциал! А потенциалът е нещото, от което се нуждаем да сътворяваме красота. 

Всички ние сме с потенциал, но в състояние ли сме да  го оползотворяваме? Има доста фактори, които играят важна роля в процеса на развитие. Казвам развитие, защото животът е постоянно движение и еволюция. 

Искреност, желание, мотивация, енергия. Това са вътрешните фактори, на които се оповава физическото и психическото ни състояние.

Социална среда и ситуация са външните фактори, които допълват картината.

Хайде сега, разгледайте обстойно и вижте всичко, което сте! Едно и също ли е с това, което желаете да бъдете?!

👏⭐️💛

Поздравявам ви!

Отговорихте на въпроса дали познавате себе си!

Какъвто и да е отговорът ви, радвайте се, че сте това, което сте, бъдете честни към искрените си желания, смело се пуснете и повярвайте на силата, която извира от тях!

Хайде, завъртете колекото, разперете ръце и се впуснете в пътешествие по течението Живот!

Това е изкуството да бъдем...

Себе си

💙🌻

Featured Posts
Archive
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page